Zeolit

Zeolit je 100% prirodan antioksidant koji je apsolutno neškodljiv, nije u antagonizmu sa medicinskim i alternativnim lekovima, ne izaziva zavisnost, aktivno deluje 4-6 sati, nakon čega se u potpunosti izlučuje iz organizma.

Zeolit je prirodni mineral nastao mešanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrijuma kalcijuma, kalijuma i magnezijuma koji su od iznimne važnosti za zdravlje. Zeolit se kao pomoćno sredstvo u lečenju koristi još od sedamdesetih godina prošlog stoleća. Brojnim istraživanjima provedenim delomm sveta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta.

Zeolit pomaže kod: Poboljšavanja imuniteta i metabolizma, uvećanog šećera, gastritisa i mučnine, hipertenzije, triglicerida i holesterola u krvi, uvećane prostate, peska i kamena u bubregu i žuči, poboljšava potenciju, podmlađivanja na nivou ćelija, dijareja i probava, trovanja, rana i opekotina, odstranjuje teške metale, pesticide i hemijske toksine, nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre, artritisa i gihta, psorijaze, seboreje i herpesa, prevencija karcinoma, povećanja radne sposobnosti, neutrališe slobodne radikale iz ćelija.

Preuzmite PDF dokument: Stručno mišljenje o Faktor M Zeolitu